Vårt erbjudande

Alelion utvecklar och säljer litiumjonbatterier och energilagringssystem. Fokus är idag främst på segmentet materialhantering och batteri till truckar, men fler och fler förfrågningar kommer från andra industriella segment idag.

 

Genom att utgå från kundens utmaningar och målsättningar tar vi fram en energilagerlösning som både kapar kostnader och reducerar CO2 ekvivalenter. Vill man gå ännu längre kan vi titta på lösningar som dessutom genererar intäkter för kunden. Allt med basen i ett hållbart litiumjonbatteri och de gemensamma system som dessa tillhör.

Vi har alltid med oss vår specialistkunskap inom litiumjonteknologi, elektronik och mekanik när vi designar nya lösningar. Det är viktigt för oss att förstå slutkundernas behov och krav och vi önskar arbeta nära våra kunder, i alla led.

Vi tror att detta är en förutsättning för ett lyckat slutresultat där våra lösningar uppfyller de krav som du som tillverkare ställer men även de högt ställda förväntningar som slutkunderna bär på.  

Vi är öppna för att arbeta inom olika segment och med olika applikationer.

Tillverkar du truckar? Alelion har idag lösningar för alla typer av batteri för gaffeltruckar som idag drivs med bly-syra batterier eller diesel. Litiumjon kan spara både energi och miljö och vi diskuterar gärna nya lösningar med er.

Här kommer en text
Litiumbatteri till truckar

Plats för innehåll.

Läs mer på följande länkar:

Litiumjonbatteri till truckar

Energilösningar

Nyutveckling

Innovationsprojekt

Alelion, Daniel Troedsson Summering Almedalen 2017 from Alelion Energy Systems AB on Vimeo.